OM OSS

Om Cape Wild


 

Cape Wild är ett Vildmarkscenter med vilthägn som är beläget ca 10 km utanför Luleå centrum, strax söder om Lule Älv och endast 8 km från Kallax Airport. 

 

Företaget grundades 2017 och kommer dels att bedriva hundträning på älg och vildsvin, samt jakt på kronhjort, vildsvin och mufflon. Det kommer även finnas möjlighet att besöka vildmarkscentrat för att se, klappa och mata vissa av djuren.

 

Vi erbjuder även företag, föreningar, mindre grupper m fl, att komma hit och hålla möten, konferenser, kick-offs, utbildningar mm.

 Läs mer om detta under Aktiviteter, eller kontakta oss för mer info och bokning.

 

Cape Wild erbjuder människor en möjlighet att träffa djuren i deras rätta, naturliga miljö.

Vi vill ge alla en möjlighet att se svenska vilda djur, och vi tycker det är viktigt att behålla känslan och respekten för att de är vilda djurarter.

Att våra älgar ska ha tillgång till skogar tycker vi är lika självklart som att kronhjorten har sumpmark. I nuläget har vi älgar och vildsvin men inom kort kommer även mufflon och kronhjort att gå betande i hägnen.

 

 

Under tiden kan ni följa Cape Wilds utveckling på Facebook och Instagram.

Cape Wild, Bälingevägen, 975 94 Luleå. Mobil: +46(0)70-314 11 98 Mail: info@capewild.se

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________