HUNDTRÄNING

Kom och träna din älghund!

 

16 december 2017 öppnar CapeWild portarna för vårt träningshägn på älg. Det blir det första älghägnet för test- och hundträning i norra Sverige.

 

Vi kan erbjuda hundträning under hela året!

 

Ett ypperligt tillfälle att under väldigt kontrollerade former, låta din valp/unghund få en första älgkontakt, få igång en hund som blivit skrämd eller av okänd anledning slutat skälla på älg, träna inkallning, eller bara aktivera din redan fungerande hund!

 

 

Så här går det till

 

Våra älgar är vana vid både människor och hundar då de är födda och uppväxta i hägn. Under pågående hundträning kommer älgar och hundar aldrig i direktkontakt med varann, då älgarna vistas i ett mindre tillfälligt träningshägn och hundarna befinner sej på andra sidan stängslet. Älgarna är oftast väldigt nyfikna och visar inga tecken på stress.

 

Verksamheten på CapeWild är godkänd av Länsstyrelsen och Naturvårdsverket.

 

De dagar vi normalt har öppet för hundträning är ons-tor och lör-sön, men det kan variera vissa veckor. Säkrast är att skicka in en bokningsförfrågan, så återkommer vi med förslag på passande tider.

Det gör du här!

 

Eller hör av er via mail, messenger, sms eller tel, för mer info och bokning!

 

Mail: thomas@capewild.se

Tel: 070-314 11 98

Cape Wild, Bälingevägen, 975 94 Luleå. Mobil: +46(0)70-314 11 98 Mail: info@capewild.se

_____________________________________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________________________